A girl's weekend

Hej fina ni!
 
Åh, vilken härlig helg jag har haft med min syster!
 
I lördags, strax innan lunchtid, så var syrran på plats här i Borlänge. Hon kom med ett glatt leende på läpparna och en fantastiskt fin presentkorg. I korgen så låg det en flaska bubbel, chokladtryfflar, te, doftljus och ansiktsmaskar! Det ultimata paketet för en fulländad tjejhelg, helt enkelt! 
 
Vi har hunnit göra en hel del och allt har varit riktigt mysigt. Vi började med en biltur till Falun för att bara kika runt och ta en fika. Där satt vi ett tag och babblade på om allt mellan himmel och jord! Mot kvällskvisten så lagade vi ihop egen funghi-pizza hemma i köket och skålade med bubblet, vilket smakade supergott! Strax efter det så hoppade vi i pyjamas och tittade på en film, åt choklad och dippade gurka samt chips. Det blev ett bra avslut på en skön dag!
 
Dagen därpå så tog vi sovmorgon och gick upp efter 10-tiden för en frulle fylld med frukt, mackor och flingor samt en varsin kopp te. Efter det så drog vi på oss bekväma kläder och begav oss ut på jakt i skogen. Vi hoppades nämligen på att hitta svamp! Däremot är vi inga experter på det området och gav upp rätt fort.. Istället möttes vi av tonvis med blåbär och valde då att plocka med oss det för att sedan baka ihop en blåbärspaj. Vi fick med en hel del hem och var nöjda med vår tur ut till skogen!
Mot söndagskvällen så sminkade vi upp oss och gick ut för att unna oss en varsin rätt inne på restaurangen Pitcher´s. Vi beställde in en varsin hamburgare, och som pricken över i, blev vi överraskade med en skål hallonsorbé som var toppad med grädde. Servitrisen sa att det var en hälsning från kocken, vilket vi tackar så mycket för!
 
Idag har vi bara chillat och käkat blåbärspaj.. En skön start på denna vecka, tycker jag! Syrran tog bilen hemåt på eftermiddagen och då la jag mig för att vila en kort stund. Det har nämligen regnat hela dagen och termometern har legat på sisådär 9,5 grader. Burr, burr! Kändes inte särskilt kul att ta sig ut på en promenad då. Istället så har jag suttit inne på soffan och pratat i telefon med en saknad vän, Johanna-Elise. Samtalet slutade efter 3 timmar och det kändes som om det endast hade gått en tredjedel av det, kan jag säga. Mycket mysigt var det!
 
Sammanfattat så har mina senaste dagar varit grymma!
 
Puss & kram.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback