Our christmas 2016

Hej allesammans!
Har ni haft en bra jul?
 
Jag har haft en himla mysig jul, men .. Olyckligtvis har jag varit väldigt sjuk. Jag har knaprat ipren, tagit hostmedicin, sniffat nässpray och ja, rubbet helt enkelt! Däremot valde jag att delta på allting som var inbokat, då jag verkligen inte ville missa något julfirande. Jag har fått träffa många nära och kära, vilket jag är glad över! Det har blivit brunch med syrran och våra bästa barndomsvänner Sandra och Rebecca, uppesittarkväll med hela familjen, massvis med god mat och paketöppning på julafton tillsammans med både min och killens familj samt släktingar, och så har vi även varit iväg i Nyköping där vi har träffat ytterligare ett par släktingar för mini-jul! 
 
Jag har blivit ordentligt bortskämd med fantastiska julklappar.. Jag fick bland annat en helt bunt med ljuvliga doftljus, fina köksredskap, massvis med vacker inredning, ett par sminkprodukter, kläder samt en hel del choklad! Både jag och Alex är oerhört tacksamma! ♥
 
Igår så tog jag tåget hem sent från Stockholm och slog mig fort ner på soffan när jag hade nått fram till lägenheten. Energin är tyvärr inte på topp än och det får jag tyvärr stå ut med ett par dagar till.. Idag har det stått jobb på schemat och fram till nyår blir det långa dagar i butiken! 
 
Nu ska jag ta mig en dusch & sen sova.
Puss & kram!Merry Christmas

Godkväll fina ni!
 
Igår var det en jobbig dag för min del. Jag fick lov att ringa vårdcentralen direkt när jag hade stigit upp från sängen.. Jag hade råkat ut för en rejält svullen hals under natten och upplevt andningssvårigheter. Halsen bara bultade, jag hostade en massa och hade svårt att andas! Det kändes riktigt obehagligt, kan jag säga er. Det resulterade i ett besök hos läkaren där jag fick bekräftat att jag hade fått en virusinfektion i halsen! Det förklarar också varför ni inte fick något inlägg igår.. Jag låg raklång på soffan hela dagen och mådde rent ut sagt skit. Även idag har jag varit hemma för att vila och det har blivit en och annan halstablett för min del. Jag hoppas på att få mer energi snart, vill vara frisk till jul!
 
Imorgon är det dags för mig och killen att packa våra väskor, vi ska nämligen hem till våra familjer och vänner i Stockholm för att fira jul! Vi är borta mellan den 22-26/12 och då har vi bokat upp oss på en massa mys tillsammans med alla våra nära och kära! Jag återkommer igen i mellandagarna med bilder från vårt julfirande. Tills dess så hoppas jag att ni får en fantastisk jul, allihopa!
 
God jul på er! ♥Tired

Hej, hej på er!
 
Idag ringde klockan tidigt.. Ett heldagspass på jobbet väntade! Det har varit mycket att göra hela dagen och det känns i kroppen nu! Jag är inte bara trött, jag har dessutom börjat få halsont och blivit ganska så hes. Jag hoppas verkligen inte att det är en förkylning som kickar igång nu, det vore tråkigt inför julen! Vill hålla mig pigg, frisk och glad!
Har tagit mig en kopp te ikväll för halsen, vilket var behövligt. Nu ska jag ta mig en dusch, hänga tvätt och sen lägga mig. Imorgon blir det mer jobb för min del!
 
Hoppas ni har haft en bra måndag, allesammans!
Kram ♥