Me & my cousin

Hej på er!
 
Idag kommer en supergo tjej på besök, nämligen min kusin Angelica! Jag ska snart iväg och hämta upp henne på tågstationen, sen får jag ha henne här i ett par dagars tid. Det blir att äta gott, catcha up och bara mysa en himla massa! 
 
Jag ska även dessa dagar hålla mig borta från datorn för att ta vara på all kvalitetstid med min lilla kusse, jag hoppas ni förstår. Jag återkommer snart igen, promise! ♥
 
Kramisar.My latest shopping

 
• Skor från H&M, 399 :-
• Blus från Zara, 349 :-Finally friday

Godkväll allesammans!
 
Åh, förlåt mig för att jag inte skrev något igår..
Jag blev inringd rätt tidigt för ett långpass på Intersport nämligen. Kom inte hem förrän vid halv nio på kvällen och då behövde jag få i mig en sen middag innan det var dags att sova. Var så oerhört trött efter passet, så det fanns absolut ingen energi över till att ta fram datorn! Ibland blir det så!
 
Även idag har jag jobbat och nu sitter jag vid tvn tillsammans med hjärtat. Vi ska snart ta fram godsakerna som jag har väntat på hela dagen, det blir choklad i mängder kan jag säga. Är så sugen!
 
Imorgon väntas en ledig dag för både mig och killen, däremot har vi skjutit på veckans storstädning och handling så det blir att ta tag i imorgon. Ni ska även få se min shopping från förra helgen, det lovar jag!
 
Kramisar.