At home

Hej på er!
 
Hur mår ni? Jag mår sådär, tyvärr .. Jag sov inte alls bra inatt nämligen, har haft huvudvärk hela dagen lång och gäspat med korta mellanrum. Har fortsatt i samma riktning under eftermiddagen och råkat på magvärk också. Riktigt trist, med andra ord!
 
Killens föräldrar var förbi här en snabbis tidigare idag. Jag fick mig en go kram från dem, ett par oerhört fina lyktor och ett häftigt armband som de fann när de var utomlands tidigare denna månad. Tände precis lyktorna nu och var bara tvungen att visa er, fint va? Älskar att tända ljus när det börjar bli mörkt ute! ♥
 
Nu ska jag ligga raklång på soffan och fortsätta vila upp mig, med Idol på tvn!
Kramar.Stylish lighting

Hej finisar!
 
Jag och killen har storstädat här hemma och därefter myst framför tvn innan det var dags för honom att springa iväg på träning. Jag har fortsatt med mellis och seriemaraton här på soffan, vilket har varit superskönt!
 
Jag har också funderat lite över lampor idag.. Vi har fått upp en del lampor här i lägenheten, däremot saknas det en skärm i sovrummet och i hallen. Vi har funderat och kikat runt i butiker, men .. Vi kan bara inte bestämma oss! Jag är väldigt inne på något i den här stilen som ni kan se här ovan. Dessa fann jag inne på Chilli´s hemsida och jag tycker dem är så oerhört snygga. Dock, så vill jag ha en i silver, då det passar mycket bättre till vår inredning! Svart skulle också fungera, ellerhur? Det är väldigt lättmatchat!
 
Var iallafall bara tvungen att visa er dessa, då jag blev så kär i dem!
Vad föredrar ni? Silver, mässing eller koppar? ♥
 
Nu ska jag faktiskt ta mig ut på en promenad innan det är dags att laga ihop middag. Kram!Insane volume lash styler

Hej på er!
 
Idag blev det ett återbesök hos vårdcentralen och det resulterade i att jag fick stanna för ett par tester. Tillslut kom de fram till att örat behöver behandlas fortfarande och då fick jag med mig ett par nya droppar hem som jag ska använda vid behov. Jag hoppas på att det ska kännas bättre i fortsättningen!
 
Eftermiddagen har varit lugn, jag har tittat ikapp på de senaste vloggarna på youtube och sovit en stund. Himla skönt faktiskt! Däremot ska jag byta om till träningskläder nu och ta mig ut på en skogspromenad med killen, därefter väntas några styrkeövningar också!
 
Här ovan ser ni en mascara som jag köpte i veckan, nämligen Isadoras senaste nyhet. Jag såg att Helen Torsgården talade gott om denna, så då valde jag att slå till på den. Ska bli kul att få testa framöver!
 
Ha en fin kväll.
Puss!