A good start to the week

Hej, hej!
 
Idag har jag hittills haft en väldigt skön och energigivande dag. Jag startade med sovmorgon, tog en frukost på soffan och sen vidare till badkaret. Där låg jag i kokhett vatten med skum upp över kanten och tittade på en massa youtube-videos ett bra tag. Efter det kladdade jag på en ansiktsmask, åt lunch och kikade på en serie. Så skönt!
 
Till eftermiddagen har jag varit iväg på ett möte som jag har sett fram emot. Det gick väldigt bra, som tur så! Jag var då sugen på att kika in på H&M också, när jag ändå var ute på språng. Jag har varit på jakt efter ett par nya dressade byxor, som man både kan ha till vardags och vid festligare tillfällen. Jag hittade ett perfekt par som satt himla bra, dem ville jag köpa med en gång. Påväg till kassan fick jag syn på en tunn bomberjacka i ett ljuvligt mönster, som också fick följa med direkt till kassan. Med andra ord blev det två nya plagg till vårgarderoben, som ni kan se! 
 
Nu ska jag packa ihop en väska och snart bege mig iväg igen. Jag ska hämta upp Elli, min fina vän, och sen ska vi köpa med oss mat hem. Vi nöjde oss helt enkelt inte i torsdags, nu blir det även att sova kvar och starta morgondagen med en runda bland affärer tillsammans. Ska bli så trevligt!
 
XO.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback