A good sunday

Hej, hej!
 
Idag har jag och killen min fått vara lediga en hel dag tillsammans, vilket har varit himla mysigt. Vi startade denna söndag med en varsin skål havregrynsgröt. Därefter drog vi igång med städning och rensning bland alla gamla lådor i förrådet ↔ Vårstädning! Vi blev av med ett helt lass med gamla saker som bara ligger och dammar. Vi fick lov att ta en vända med bilen och slänga allt med en gång, hallen var proppfylld med påsar och lådor som vi ville bli av med!
 
Efter det fixade vi en riktigt god och fräsch lunch, som ni kan se. Sallad med tärnad kyckling och grovt bröd på sidan av, mumma!
 
Senare inpå eftermiddagen drog vi på oss träningskläder och tog oss ut på en powerwalk. Vi gick och babblade på om allt möjligt och njöt av vårvädret. Det resulterade i över 4 km och det kändes skönt för benen.. Däremot nöjde vi oss inte där. Vi kompletterade promenaden med ett par styrkeövningar här hemma. Vi körde armövningar med hantlar och en hel del annat bra för ben, rygg & mage!
 
Nu har jag precis blivit klar med ett litet spa inne i badrummet. Jag har skrubbat hela kroppen, haft hårkur, kladdat på en ansiktsmask och vaxat samt färgat ögonbrynen. Gud, känner mig så fräsch nu!
 
Nu väntas filmmys.
Kramar!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback