A night out w/ mom and sister

Hej på er!
 
Åh, igår blev det en lyckad kväll med mamma och syster. Vi hade bokat bord på East inne vid Stureplan där vi käkade middag. Jag fick i mig bland annat oxfilé sashimis och vegetarisk sushi bestående av zucchini och avokado, vilket jag tyckte var himla fräscht och gott. Efter det knatade vi vidare till Espresso House där vi njöt av en varsin varm latte och åt ett ton med godsaker till efterrätt. En kväll fylld med massa gott, helt enkelt!
 
Idag har jag varit iväg på ett kalas för pojkvännens lillebror, Benjamin, som snart fyller 14 år. Däremot fick jag gå ensam idag då pojkvännen själv är på plats i Borlänge och tränar för nuet. Jag fick iallafall träffa hans familj och prata en hel del med dem samt umgås med hans släktingar, vilket alltid är så trevligt! Vi käkade dessutom en god lunch och goda efterrätter, delade en del skratt samt babblade på i ett par timmar. 
 
Nu har jag nyss varit iväg och handlat middag för kvällen. Det blir grillat tillsammans med päronen mina och Talang får stå för kvällens underhållning!
 
Hoppas ni har en bra lördag.
Kram, kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback