Borlänge -> Stockholm

Hej på er!
 
Nu till helgen kommer jag och min pojkvän att åka hem till nära och kära för att fira påsk. Jag kommer då se till att packa med mig alla mina kläder, skor, produkter och ja.. Rubbet, helt enkelt! Planen är att jag ska stanna kvar med familjen, skaffa mig ett sommarjobb och njuta av Stockholm ett tag framöver. Åh, detta har jag sett fram emot massor!
 
Jag har denna vecka fått lämna in mina arbetskläder och sagt hejdå till den härliga personalen på Intersport. Det har givetvis varit tråkigt att behöva säga hejdå till ett grymt arbetsteam, däremot är inte min vistelse här i Borlänge slut än. Till hösten kommer jag och min älskling att flytta tillbaka för en till säsong i Borlänge! Med andra ord blir det en kortare vistelse på endast ett par månader i vår gamla hemstad. Jag tycker iallafall att det ska bli riktigt kul att få bo med familjen och närmare vänner för ett tag, då blir det att boka in sig på en massa kul med alla där hemma kommande tid!
 
Jag har under dagen börjat kasta ner klädesplagg efter klädesplagg i stora påsar.. Det tar tid att gå igenom allt i garderoben! Jag har däremot tagit mig ut på promenad också i den härliga vårsolen och gjort ett par styrkeövningar för armar, mage & ben. Det kändes bra!
 
Nu väntas en lugn kväll här i flyttkaoset.
Bamsekramar! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback