Easter 2017

Hej, hej fina ni!
Allt bra?
 
Jag känner mig både glad & nöjd efter en trevlig påskhelg. Vi startade med en oerhört mumsig brunch på långfredagen tillsammans med syster och hennes pojkvän Rickard. Vi hamnade på Sthlm Brunch Club inne i stan och då åt jag en bagel med stekt ägg & bacon, american pancakes med vaniljgrädde och en nutellashake som var toppad med en donut! Åh.. Gud, jag blev galet mätt då. Till kvällen blev det påskäggsjakt och efter det åt vi en trerätters-middag tillsammans med mina föräldrar. Då blev vi minst lika mätta, kan jag säga er. Vi hade även fina kaninöron och glittriga flugor till bords, tjusigt va?
 
I lördags åkte jag och Alex iväg till Heron City där vi bestämde oss för att gå på bio bara vi två. Då såg vi Fast & Furious 8, som vi båda tyckte var riktigt bra! Efter det så åkte Alex iväg på middag med en kompis och jag hämtade upp mina föräldrar för en middag ute. Vi åkte ut till Hammarby Kaj där vi slog oss ner på Tezukuri Sushi för en varsin rätt, vilket smakade super!
 
Under söndagen gick vi över till Alex farmor och farfar för en påskig lunch. Vi fick en massa gott att äta, både en fantastisk varmrätt och en lika god efterrätt! Där satt vi en stund och bara babblade på, delade ett par skratt och myste. Även till kvällen träffade vi mina föräldrar igen och då kom ett par gamla familjekompisar över också. Ett väldigt bra avslut på en bra helg!
 
Idag har vi varit iväg och spelat badminton. Riktigt kul var det och svettigt blev det också! Nu har vi fått i oss en lunch och snart ska vi ut och promenera tillsammans med killens mamma, Tina. Hans familj kom nyss hem från deras landställe och till kvällen blir det att umgås med dem!
 
Hoppas ni har haft en fin påsk.
Kram, kram! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback