End of 2017

Hej fina ni!
 
Idag har jag mått aningens bättre, som tur så. Jag känner mig dock rätt seg i kropp & knopp fortfarande, men jag har iallafall blivit av med all magont och huvudvärk nu äntligen!
 
Under eftermiddagen så fick vi besök av min kära syster & hennes pojkvän Rickard. De har kommit hit för att fira in 2018 tillsammans med oss, vilket ska bli riktigt kul. Jag ska iväg till jobbet en sväng imorgon och sen har vi planerat in en massa kul under kvällen och fram till tolvslaget!
 
Nu ska jag se till att njuta av all kvalitetstid tillsammans med mitt favoritgäng, så får jag kika in här igen när våra gäster har åkt!
 
Hoppas ni får ett fantastiskt avslut på 2017 och en lika härlig start på 2018!
 
Puss & kram på er!Feeling sick

Godkväll fina ni!
 
Idag har jag inte haft någon energi överhuvudtaget.. Jag vaknade med världens magont och en hel del huvudvärk, kände mig helt orörlig. Jag skulle egentligen ta mig iväg på ett jobbpass, men det fick jag tyvärr ställa in.. Så, så trist! Jag har mer eller mindre spenderat hela denna dag i sängen, invirad i täcket och tittat på en serie. Fy för att må såhär!
 
Hoppas ni har haft en bättre fredag allesammans, kram!Lots of wonderful christmas gifts

Hej på er!
 
Jag tänkte att ni kanske var nyfikna på att se vad jag fick i julklapp i år. Som ni ser har jag verkligen blivit bortskämd med otroligt fina saker! Jag fick dessvärre inte med allting på bild, då vissa saker redan har blivit använda helt enkelt. Jag fick bland annat god choklad, sängkläder, vackra smycken, skor, en bunt med lyxiga doftljus och produkter, några presentkort, mys- och sovkläder, inredning samt dekorationer och en lampa med bokstäver!
 
Jag kan kort & gott säga att jag är otroligt tacksam och glad över allt jag har fått. Mina nära & kära är helt tokiga som köper så mycket fint till mig! ♥