A weekend w/ Christmas celebrations

Godkväll allihopa!
 
Helgen har varit otroligt mysig.. Det var riktigt trevligt att få träffa pappa igen och ha en massa kvalitetstid tillsammans! ♥
 
Jag hämtade honom på flygplatsen senare inpå kvällen i fredags och då åkte vi hem för en kopp te & några bitar choklad. Morgonen därpå steg vi upp för en god frukost och efter det gjorde vi oss iordning för en tur inne i Umeå stad. Vi shoppade ett par saker var, käkade hamburgare till lunch och avslutade med en mumsig fika. 
 
Senare på kvällen var det dags att göra sig fin för julbord. Vi hamnade på ett otroligt bra julbord med så mysig stämning.. Det var högt i tak, vackra tavlor som prydde väggarna, julpynt och massvis med tända ljus.. Maten smakade riktigt bra dessutom och vi alla var oerhört nöjda med besöket. När vi kom hem slog vi på en mysig julfilm, vilket fick sammanfatta vår lördag!
 
Idag kickade vi igång denna söndag med en skön promenad i vintersolen. Efter det bar vi oss hemåt för att fixa risgrynsgröt till lunch, vilket smakade super. Detta avrundade vi med tomteskum, pepparkakor och glögg för att fira första advent.. Otroligt mysigt, må jag säga!
 
Nu är det dags att sova. Imorgon blir det jobb!
Kram på er.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback