My Christmas -17

 
Åh, hej på er och god fortsättning! ♥
 
Det har varit ett par intensiva, men väldigt roliga, dagar. Jag har verkligen inte hunnit slå mig ner med datorn en enda sekund.. Ber verkligen om ursäkt för det. Jag jobbade inpå eftermiddagen i torsdags och när kvällen var kommen tog jag och killen flyget ner mot Stockholm för att starta julfirandet med familj & släkt, så här får ni höra om min jul! ↓
 
Under fredagen hade jag och syrran bokat in oss på en riktigt spännande sak.. Vi hade nämligen ordnat en tatueringstid åt oss på Stockholm Classic Tattoo. Vi har sedan ett tag tillbaka planerat på att göra en systertatuering och nu var dagen äntligen kommen. Känns otroligt kul att få ha en tatuering tillsammans med min underbara syster, den ska ni snart få se bilder på! När vi var klara på tatueringsstudion åkte vi vidare till en restaurang tillsammans med våra föräldrar och slog oss ner för en mysig lunch. När vi hade käkat upp och var mätta & belåtna, åkte jag vidare på ett sista stopp innan det var dags för hemgång. Jag hade bokat in mig på både ögonbryns- och fransbehandling hos Rapide Browbar på NK. Jag färgade samt formade ögonbrynen, gjorde en permanent fransböjning och avslutade med lite fransfärg också, vilket kändes riktigt fräscht och uppfriskande för ansiktet!
 
 På lördagen åkte jag, Alex, syrran och hennes kille Rickard in mot Gamla Stan där vi tog en runda på deras julmarknad. Jag hittade en otroligt fin ängel i glas och prydd med glitter, den kunde jag inte motstå att köpa med mig. Efter det slog vi oss ner för lunch på ett trevligt hamburgerhak där jag åt mig mätt på en saftig burgare och några sötpotatispommes! När eftermiddagen var kommen åkte vi hemåt till huset där vi bakade en massa goda, och såklart juliga, bakelser och såg på en julfilm. Tillsist var det dags att slå sig ner för att följa Bingolottos Uppesittarkväll där vi var förberedda med en varsin lott. Det blev tyvärr inga vinster för oss, men kvällen får ändå 10/10!
 
Igår, på julafton, blev det firande från morgon till kväll. Vi startade med julklappsöppning hemma hos pojkvännens familj och mumsade i oss risgrynsgröt, skinkmackor samt ett par chokladpraliner. Efter det gjorde vi oss iordning och gick vidare till deras släktträff där vi fortsatte med julklappar och julgodis i massor. Då såg vi även på Kalle Anka och lutade oss tillbaka en stund på soffan, vilket var mysigt! Sist men inte minst, avslutade vi vår julafton hos min familj. Där åt vi en god julbuffé, öppnade ännu mer paket och myste ner oss på soffan tillsammans.
 
Idag har vi hängt hemma hos killens familj där vi fick besök av hans mormor för en lunch. Det fick bli vårt sista julfirande innan det var dags att packa ihop alla fina klappar och stänga igen resväskan. Nu sitter vi på tåget hem mot Ume-land, som jag så fint kallar det, sedan några timmar tillbaka. Det är alltid blandade känslor när man måste lämna alla våra nära och kära i Stockholm.. Givetvis saknar man allihopa redan! Som tur så har jag och killen planerat på att fira in nya året med syrran och Rickard som kommer upp till oss då. Det ser jag fram emot! ♥
 
Jag hoppas ni har haft en underbar jul, mina läsare. Jag har blivit ordentligt bortskämd med god mat, varma kramar och många fina julklappar.. Med andra ord har jag haft en fullspäckad och riktigt trevlig jul tillsammans med nära & kära!
 
Imorgon väntas en lång dag på jobbet för min del.
Bamsekram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback