New hair & new products

Hej allesammans!
Allt bra med er?
 
Idag har jag njutit av en ledig dag.. Kändes riktigt behövligt för både kropp & själ. Jag har varit på en sväng hos frisören, vilket var efterlängtat. Däremot bokade jag in mig hos en ny frisör, då det blir alldeles för långt att åka till min gamla frisör i Stockholm.. Det kändes däremot rätt pirrigt att boka in sig på en helt ny salong, man har ju faktiskt ingen aning om hur det kan gå!
 
Jag hamnade hos en riktigt trevlig tjej vid namn Amanda på salongen Attityd Exclusives. Det blev att fräscha upp håret med en kallare nyans, klippa bort slitna toppar och inhandla ett lyxigt set med schampo & balsam samt ett silverschampo. Jag blev otroligt nöjd med håret och är så glad att jag hamnade hos en så duktig tjej, kan varmt rekommendera denna salong!
 
Under eftermiddagen har jag hållit mig inne och städat. Dagarna går otroligt fort nu och både jag & sambon har mycket att stå i.. Kände helt enkelt att det var dags att ta tag i städningen då vi har fått lov att skjuta på det i ett par dagars tid. Nu är det dammfritt och fint här igen!
 
Puss, puss!Kommentarer

Så härligt att du kom till en bra! <3

Svar: Ja, verkligen! <3
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback