An embarrassing incident

Hej på er!
 
Bilden här ovan beskriver dagens känsla till 100%. Jag vaknade upp imorse och var helt inställd på att ha en ledig dag framför mig: Jag skulle passa på att promenera ute i skogen, fixa med tvätten och storstäda lägenheten. Men, nej nej.. Så blev det inte! Det visade sig att jag hade ett pass inbokat på jobbet mellan kl. 12 till 20 denna dag. Jag fick ett samtal av min kollega Madde som frågade vart jag hade tagit vägen när klockan närmade sig 12.30 och jag förstod verkligen ingenting.. Tills jag öppnade mitt schema i mobilen och såg först då att jag skulle vara på plats på jobbet idag! Jag hade totalt missat det och skämdes så, så, så mycket. Detta är faktiskt något som aldrig någonsin har hänt mig tidigare, ni kan ju bara tänka er vilken panik jag fick.. Jag fick lov att slänga i mig en enkel lunch, sätta upp håret i en knut och smeta på smink i det absolut snabbaste tempo som jag kunde! 
 
Jag dröjde bara en kort stund till innan jag var på plats och tog mig sen igenom dagen utan problem. Jag var visserligen inte i toppform, då jag kände mig väldigt ofräsch och stressad. Jag och kollegorna fick oss iallafall ett gott skratt åt detta i efterhand!
 
Jag kom hem för snart en timma sedan och har bara hunnit få i mig en sen middag & tagit en snabb dusch. Nu måste jag lägga mig, imorgon blir det en snabb städning på morgonen innan syrran ska hämtas upp på tågstation!
 
Godnatt på er! ♥Sisterhood

Hej fina ni!
Idag har jag varit ledig, vilket har varit superskönt! Jag såg till att kliva upp rätt bra tid för att starta dagen med en frulle framför tvn, efter det hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning. Därefter har jag varit iväg och slängt ett ton med sopor, pantat och handlat mat till veckan! Det är nämligen så att jag får hit syrran på besök på onsdag och hon stannar här i ett par dagars tid. Vi har en hel del mysiga planer och jag ser verkligen fram emot att få umgås med henne, min underbara storasyster!
 
Apropå syrran.. Vi har båda funderat länge på att göra en tatuering som symboliserar vårt systerskap. Jag tycker det är sjukt snyggt med enkla, stilrena texter som bär på ett fint budskap. Just idag är en sådan dag som jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på. Är så himla, himla sugen på en ny tatuering!
 
 
Kram på er!My dreams

• Jag drömmer om att bli mamma
För många var det en självklarhet att vilja bli en prinsessa eller kanske en astronaut när det var små, jag visste däremot redan då att jag ville bli en mamma i framtiden. Allra helst vill jag ha två barn, om man får önska!

• Jag drömmer om att jobba med skönhet
Jag har sedan många år tillbaka haft ett stort intresse för skönhet. Det började med kläder i ung ålder och sedan dess har jag öppnat ögonen för mycket, mycket mer. Jag skulle väldigt gärna vilja utbilda mig till hudterapeut och jobba inom flera olika områden!
 
• Jag drömmer om att äga en Range Rover
Denna dröm kan med största sannolikhet förbli endast en dröm, tyvärr.. Jag satt redan i tonåren och tittade på bilder på maffiga men framförallt lyxiga bilar från Range Rover. Dessa bilar är bara så snygga, helt enkelt!