A pair of cozy days

Hej, hej på er!
Allting bra med er?
 
Jag känner mig nöjd efter en supertrevlig helg tillsammans med killen och våra gäster. I fredags kom Tina, killens mamma, hit för att umgås med oss och sova över. Vi började med bubbel för att skåla in kvällen.. Då överraskade Tina oss båda med presenter! Alex fick en snygg t-shirt och jag fick ett par riktigt fina födelsedagspresenter i efterskott. Det ska ni få se mer av i ett annat inlägg!
 
Under lördagsmorgonen åt vi alla tre frukost innan vi drog oss på bekväma och varma kläder inför en lång promenad. Vi var ute i nästan exakt en timma och landade på 5,7 km! Det var en väldigt uppfriskande promenad, må jag säga. Efter det blev det en snabb dusch och sen vidare mot Kupolen för lunch. Vi slog oss ner på ett asiatiskt hak och käkade en massa gott, vilket var jättemysigt. Sen gick vi vidare in till affärerna och tog oss en titt!
Tillsist så slog vi oss ner hemma för tända ljus och gofika, som också fick summera en trevlig dag och ett trevligt dygn tillsammans.
 
Mot kvällen var det dags för Tina att åka hemåt mot Stockholm igen. Då bytte vi om till myskläder och började laga mat med en gång här hemma. Då kom även Alex vän, Tobbe, hit till oss! Vi käkade mat, umgicks och kollade på Mello. Det vart en väldigt enkel och skön kväll för vår del!
 
Nu sitter jag på soffan och ska strax göra mig iordning inför en kväll i hockeyhallen. Jag och Matea ska kolla på när killarna möter Skövde på hemmaplan, vilket ska bli spännande! Vi håller tummarna för vinst!
 
Ha en fin söndag, allesammans. Kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback