Birthday celebration w/ my girls

Hej allihopa!
 
Åh, helgen har varit helt underbar! I fredags kom Emma, Sandra & Rebecca hit och då väntades en helg med massa mys. Redan i fredags smygstartade vi vårt pyjamasparty och då blev det hemmagjord pizza & en chickflick på tvn, vilket var riktigt trevligt.
 
På lördagen fortsatte vi med sushi till lunch och handlade sedan med oss dryck och mat i mängder till stugan uppe i Furudals bruk. När vi kom fram till stugan så tog vi på oss pyjamaser, lyssnade på musik och dansade, lagade mat samt delade en hel del skratt. Till middag åt vi potatiskroketter med vitlökssmak, ost- och spenatbiffar samt stekt halloumi. Efter det åt vi en varsin chokladsemla, det smakade hur gott som helst! 
 
Kvällen fortsatte i samma spår med bra musik och sällskapsspel. Klockade tickade iväg rätt fort och när den hade slagit 02.00 så var det dags att börja göra sig iordning för sängs, tyckte vi.
Idag blev det att packa ihop, städa undan och avsluta helgens aktiviteter. Jag fick skjuts hem till lilla lägenheten i Borlänge och då blev det massvis med hejdå-kramar för vår del!
 
Ikväll väntas en mysig middag med min älskling. Han kommer snart hem efter en lyckad match med laget.. De mötte Nybro hemma och vann med 3-0! Härligt med vinst för grabbarna!
 
Jag fick dessutom ett par riktigt fina presenter från tjejerna, som jag ska visa er i ett nytt inlägg i veckan!
Kram på er.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback