Tivoli and show w/ my sister

Hej allesammans!
 
Igår vart det en lång dag inne på Gröna Lund tillsammans med syrran. Vi möttes upp strax efter lunch och drog oss in till tivolit för att starta med ett par åk. Till kvällen var det dags att se några härliga artister på Sommarkrysset, vilket var riktigt kul! Vi fick bland annat se Peg Parnevik, Stiftelsen och Thomas Sekelius. Givetvis var slutet bäst när Thomas körde igång med årets Pride-låt, underbar var den!
 
Idag ska jag och syrran få besök av vår fina kusin Angelica. Vi ska ha ett par dagar här i Stockholm bara vi tre och hitta på en massa mysiga saker, vilket jag ser fram emot massvis! 
 
Jag kommer vara tillbaka bakom datorn först på tisdag med ny uppdatering.
 
Vi hörs mer då!
 
XO.A cozy evening w/ a friend

Hej på er!
Hur är det med er?
 
Igår blev det jobb hela dagen lång och till kvällen tog jag mig ut på middag med min fina vän, Elli. Vi slog oss ner på Vapiano i Gamla Stan där jag beställde in en svamprisotto, det smakade super! Där satt vi en stund och bara snackade en massa, sedan drog vi oss vidare mot Hötorget där vi käkade efterrätt på Espresso House. Då beställde jag in en lemonad med smak av jordgubb och en stor chokladmuffins, mums mums! 
 
Idag har jag äntligen fått vara ledig, vilket har varit efterlängtat! Jag bokade in mig på en franspåfyllning under förmiddagen och när jag var klar mötte jag upp syrran för en kort titt i ett par butiker. Jag hittade då en superfin blus och en kappa, som ni kommer få se i ett annat inlägg! 
 
Under eftermiddagen har jag och familjen kört en omgång i 5-kamp här hemma.. Tyvärr fick jag inte många poäng och hamnade då på sista plats, himla otur det!
 
Strax blir det grillat för vår del.
 
Ha en fin fredag, allihopa.
Kram!A gymsack from Adidas

Gympåse från Adidas.se, 179 :-