A good lunch & a nice view

Hej, hej!
 
Igår var vi iväg på en sista aktivitet med pappa och syrran. Vi tog oss iväg till Rättvik där vi kikade runt i ett par affärer och avslutade med en lunch, vilket var himla mysigt. Jag hittade en snygg kappa, en mysig stickad tröja, en träningströja & en sport-bh som fick följa med mig hem!
 
När det var dags för lunch slog vi oss ner på Big Street BBQ & Bar. Jag tog mig en lyxig tallrik med oxfilé, majs och pommes samt annat gott tillbehör åt sidan av.. Det smakade riktigt gott! Efter det var det dags att säga hejdå till pappa och syrran som skulle hem till Stockholm igen. Då blev det bamsekramar innan vi skildes åt!
 
Idag har vi varit iväg och kikat på ett vattenfall, närmare sagt Helvetesfallet som ligger här uppe i Dalarna. Det var riktigt fint och det var trevligt att få komma iväg på en liten utflykt!
 
Nu väntas film och godis.
Kramar!It's getting late

Godkväll på er!
 
Nu börjar klockan ticka iväg alldeles för mycket och jag känner att jag behöver krypa ner i sängen.. Jag får återkomma med en summering av dagen imorgon och slänga in ett par bilder då när jag har mer energi!
 
Hoppas ni har haft en fin dag.
 
Natti, natti!Sun, sun & more sun

Godkväll på er!
 
Idag har vi haft en himla härlig dag. Vi kickade igång morgonen med en 6,5 kilometer lång promenad i skogen, vilket kändes riktigt bra i benen! Efter det grillade vi korv ute, njöt av solen och bara myste i flera timmars tid. Det var så varmt och skönt hela dagen men även inpå kvällen, vi såg till att ta vara på varenda liten minut ute i solen!
 
Till kvällen har vi grillat hamburgare, utmanat varandra i boccia och tagit ett dopp i bubbelpoolen.
 
Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova!
Kram & godnatt! ♥