Sick chick

Godkväll fina ni!
 
Igår bar det iväg mot syrran väldigt spontant för middag och myskväll. Jag tog bilen till henne strax innan kl. 18 och när jag kom fram blev jag serverad en riktigt god pasta med massa champinjoner i, hur mysigt? Därefter åkte vi iväg och köpte två påsar med plockgodis som vi sedan mumsade på framför en massa youtubeklipp. Tanken var att jag skulle åka hem i god tid för att slå mig ner i ett bad, däremot kom jag hem alldeles för sent och somnade då väldigt sent inatt. Ibland blir det inte som planerat, helt enkelt.. Därför kom det inte upp något inlägg här igår, ledsen för det!
 
Idag hade jag tänkt haka på syrran in till stan och därefter möta upp min tjejkompis Elli för en middag hemma. Däremot fick jag avboka allt när klockan ringde imorse.. Halsen hade svullnat upp, huvudet värkte något förskräckligt och jag kände att febern höll på att kicka in. Jag har istället haft en väldigt lugn dag här hemma på soffan, jag har haft noll energi i kroppen.. Himla trist är det.
 
Nu har jag precis fått i mig en sen middag och nu ska jag helt enkelt lata mig vidare framför en film. Jag ska även plocka fram en skål med glass för halsen min!
 
Kram allihopa.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback