Sister's graduation party

Hej allesammans!
 
Oj, oj.. Den senaste veckan har varit fullproppad med saker både under dagarna och kvällarna. Jag har helt enkelt inte haft tid eller ork för att blogga, tyvärr. Jag kände att det blev för mycket, då jag har haft en hel del besvär med både allergi och sömn. Jag hoppas ni förstår!
 
Det har iallafall varit mycket roligt på schemat, bland annat jobb & en examensfest! Jag har inte bara Intersport på schemat längre, nu är jag även på sommarjobb hos Fanny Michel inne i Stockholm stad. Detta är faktiskt mitt gamla jobb sedan ett par år tillbaka och det är oerhört roligt att vara här igen. Under min tid i huvudstaden kommer jag alltså få sommarjobba på två fantastiska butiker, hur bra?
 
I lördags var det examensfest och inte för vem som helst dessutom, min älskade syster Emma har nu tagit sin lärarexamen! Det blev ballonger i massor, en god buffé och smarriga chokladtårtor till efterrätt. Festen blev riktigt lyckad och alla gästerna verkade så nöjda! Wow, jag är så stolt över denna tjej. Bästa syrran! ♥
 
Nu, under denna vecka, är jag först uppskriven på jobb och till helgen är det äntligen dags för Summerburst.
Åh, det ska bli riktigt kul!
 
Kram, kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback