SUMMERBURST

Hej, hej!
 
Wow, vilken galen helg det har varit.. Jag känner mig helt slut nu i både knopp & kropp!
 
I fredags drog vi oss in till Gärdet och kickade igång första dagen på denna oerhört härliga festival, Summerburst. Då blev det mycket dans, smarriga donuts och en hel del hoppande tills fötterna värkte alldeles för mycket. Det var så lyckat, tyckte vi båda två. Höjdpunkten var givetvis slutet när Axwell & Ingrosso körde!
 
Igår var det dags för den mest efterlängtade dagen på festivalen.. Det var dags att dansa till flera grymma dj´s, men allra främst, Justin Bieber och David Guetta. Syrran såg mest fram emot Bieber och jag suktade efter Guettas framträdande! Däremot var vi inte ensamma om detta.. Det rullade in människor hela, hela kvällen och det fylldes allt mer när det närmade sig. Vi lyckades ta oss rätt långt fram och fick se båda våra favoriter på ganska nära håll, vilket vi var nöjda med! 
 
Det gällde att ha både tålamod och muskler denna helg, kan jag säga er. Vi blev dyngsura av regnet och puttades fram och tillbaks, men vi fixade det. Vi kan summera dessa två dagar med en fet tummen upp! ♥
 
Denna kväll har blivit lugn för min del, det blev grillat till middag och nu käkas det choklad för fullt.
Kramar!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback