A weekend full of goodies

Hej på er!
Har ni haft en trevlig helg?
 
Jag har haft en himla mysig helg tillsammans med nära och kära. Jag och syrran tog tåget mot Stockholm i fredags och då inledde vi helgen med en middag hemma hos föräldrarna. Där åt vi en trerätters-middag och blev bland annat bjudna på den gudomligt goda efterrätten som ni kan se på första bilden, banana split med hallon! Det smakade super, kan jag säga. Efter en lyckad middag blev det musik & sällskapsspel!
 
På lördagen var det dags att fira Rickard som nu har fyllt hela 24 år. Det blev tårta och kakor i mängder, mingel och presentöppning. Ett trevligt firande, med andra ord!
Senare inpå eftermiddagen åkte jag och päronen förbi ett par affärer där vi hittade några saker. Jag fick med mig ett par mjukisar och en oerhört fin kappa, som ni ska få se här i bloggen snart. Lördagen avslutade vi med ett restaurangbesök och melodifestivalens andra chans!
 
Igår passade jag och mamma på att ta oss iväg på ett sista litet påhitt innan det var dags för mig att åka hemåt mot Borlänge igen. Vi valde att slå oss ner för en enkel manikyr med filning och lackning. Mina naglar har nämligen blivit riktigt dåliga sedan jag började jobba på Intersport.. Naglarna är ständigt trasiga och mjuka, inte alls snyggt enligt mig! Därför kändes det skönt att få bli ompysslad och vi blev båda väldigt nöjda med resultatet. Efter det tog vi oss en fika innan det var dags att åka mot tåget!
 
Det var skönt att få komma hem till killen igår, det blev massor med pussar & kramar. Han hade nyligen kommit hem från Skåne där laget tråkigt nog fick avsluta säsongen, då de förlorade en viktig match. Nu väntar en betydligt lugnare period framför oss, vilket också uppskattas då vi får mer tid tillsammans!
 
Idag blir det jobb för min del.
Kram, kram!Kommentarer

Det var en riktig härlig helg gumman! 😃👍❤

Svar: <3
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback