A weekend w/ my love

Hej på er!
 
Jag och pojkvännen min har haft en riktigt härlig helg tillsammans ute på landet. Vi drog oss till stugan i fredags och då startade vi en mysig kväll med god mat framför Let´s Dance. Efter det bäddade vi ner oss och sov ut ordentligt till lördagen!
 
Under lördagen blev det en lång prommis ute i det fina landskapet. Vädret var riktigt härligt då, så vi höll oss ute länge för att få mycket sol på kinderna! Vi gick bredvid vattnet, stannade och tittade ut på den vackra utsikten, tog oss igenom skogen och sedan tillbaka till stugan för en varm dusch. Till eftermiddagen såg vi till att lata oss på soffan med en kopp te och bara njuta av varandras sällskap, vilket var supergosigt. Avslutningsvis lagade vi ihop tacos och slog oss ner för en romantisk film när kvällen var kommen!
 
Under söndagen tog vi oss ut på promenad igen för att njuta en sista stund av lugnet. Efter det packade vi ihop och åkte hemåt mot lägenheten. Eftermiddagen och kvällen fortsatte med tvättning och film, sen var vi redo att sova!
 
Hoppas ni också hade en lyckad helg.
Puss!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback