Quality time

Hej på er!
 
Åh, jag och syrran har haft det hur bra som helst dessa dagar. Jag hämtade henne på tågstationen i onsdags och då åkte vi hemåt för att ordna ihop en lyxig brunch. Vi lagade bananpannkakor, fixade avokadomackor och skar upp en massa goda grönsaker samt jordgubbar.. Det smakade riktigt bra!
Till eftermiddagen åkte vi till Falun där vi kikade runt bland affärerna en stund. Jag fick med mig en fruktkorg och en snygg topp, som jag får visa er en annan dag! Efter det slog vi oss ner på ett italienskt hak vid namn BASTA! Urban Italian. Där beställde vi in en varsin tallrik med gudomlig pasta och till efterrätt slog vi till på en nutellapizza. Vi var båda supernöjda med besöket!
 
Igår började vi dagen med ett par mysiga timmar hemma i lägenheten. Vi kladdade på oss en varsin ansiktsmask, fixade våra ögonbryn och tittade på tv en stund. En riktigt skön start på dagen, med andra ord! Efter det tog vi oss iväg en stund för att kika runt i området och så passade vi på att titta i ett par affärer igen. Jag fick faktiskt med mig en till topp, kunde bara inte låta bli! Ni får som sagt se bild på det en annan dag. Till kvällen blev det att laga god mat hemma och sen avslutade vi med en film!
 
Idag bär det av mot Stockholm för min och syrrans del. Jag ska passa på att vara med på ett födelsedagsfirande och därefter blir det annat påhitt med päronen!
 
Jag är tillbaka bakom datorn på måndag igen. Vi hörs då!
 
Ha en fin helg, allesammans.
Kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback