Beautiful lashes

Hej, hej allesammans!
 
Idag har jag haft en riktigt härlig förmiddag. Jag unnade mig en latte på café och åkte sedan vidare till en himla go tjej i Nacka som skulle få ordna en fransförlängning på mig. Resultatet kan ni se här ovan och gud, så nöjd jag är.
Äntligen har jag fått fina fransar igen! ♥
 
Nu väntas en lugn eftermiddag hemma innan det är dags att dra sig vidare på ett badmintonpass med pappa, syrran och Rickard.
 
Kram fina ni!Tuesday

Godkväll!
 
Idag har det varit en rätt lugn dag för min del. Jag har varit iväg på ett par ärenden i stan och till kvällen bar det av till pojkvännens familj där det var födelsedagsfirande för Christoffer, Alex lillebror, som idag fyller 17 år. Där blev jag kvar i några timmars tid innan det var dags att åka hemåt och slå sig ner på soffan. Här har jag nu parkerat ett tag och kan inte riktigt slita mig, däremot känner jag att det är dags att sova strax. Nu börjar ögonlocken bli tunga!
 
Kram & godnatt!Back in Stockholm

Hej på er!
 
Igår var det inte riktigt min dag, kände jag. Morgonen började med en kopp kaffe, macka och massa sol.. Vilket var så härligt! Dagen fortsatte i samma takt och vi njöt av mer sol, en skogspromenad och grillad korv. Sen vände det på eftermiddagen, tyvärr. Jag fick magont, huvudvärk och var otroligt allergisk! Då var det även dags att ta tag i städningen i vår gamla lägenhet.. Det var bara att bita ihop och få det överstökat. Till kvällen blev det en välförtjänt middag för vår del, hämtmat! Då tittade vi också på en serie, latade oss på soffan och åt en kvällsfika. Sedan var det dags att göra sig iordning för sängs, då fanns det ingen energi kvar till bloggen.. Jag var så trött och hade även då problem med all värk och allergi. Helt slut, med andra ord!
 
Idag var det dags att bege sig mot Stockholm efter några dagar uppe i dalarna. Det har både varit svettigt och slitsamt, men också väldigt mysigt! ♥ När jag kom fram till Stockholm begav jag mig hem direkt till päronen och ut till baksidan av huset för att sola i ett par timmar. Senare inpå kvällen tog jag, mamma & pappa oss en tur för att ordna ett par ärenden och slå oss ner för middag. Vi hamnade på ett asiatiskt hak i Farsta där jag beställde in blandad vegetarisk sushi, vilket smakade super!
 
Nu tar jag det lugnt på soffan och ska snart hoppa in i duschen.
Kram på er!