A weekend full of fresh air

Godkväll allihopa!
 
Nu är jag åter på plats i Stockholm efter en oerhört härlig helg med nära & kära. Jag startade min långhelg i Borlänge, där jag fick mysa med killen min och bara slappa. På lördagen åkte vi tillsammans till hans familjs stuga som ligger drygt en timma bort. Där blev det en fika och efter det tog vi oss ut på en skogspromenad, sedan fortsatte vi med kortspel och Talang under kvällens gång. 
 
På söndagen blev det en heldag ute vid vattnet där det bjöds på sol, massvis med sol. Vi grillade korv och njöt av vårvärmen i ett par timmars tid, sen traskade vi tillbaka till stugan för en skön kväll inomhus. En riktigt bra valborg, tycker jag!
 
Igår spenderade jag sista dagen i Borlänge med min älskling. Vi köpte en varsin kebabrulle till lunch, tog det lugnt under eftermiddagen samt somnade en stund på sängen. Efter det kände vi båda att vi ville komma ut en stund och då tog vi oss en promenad på 5 km, vilket var så härligt. Till kvällen chillade vi på soffan med en hel del gottis och spelade kort!
 
Idag har jag spenderat en solig eftermiddag med min fina vän, Becca. Vi käkade en varsin glass ute i solen, njöt av en vacker utsikt och babblade på om livet. Alltid lika trevligt att få träffa henne!
 
Nu har jag precis kommit in från en promenad med pappsen. Strax ska jag lägga mig i ett varmt bad!
Kram, kram.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback