Coffee w/ a friend

Hejsan!
 
Idag startade jag dagen med en lång sovmorgon. Jag har haft problem med både allergi och magvärk de senaste dygnen, vilket tar en massa energi. Då får man passa på att sova en timme extra på morgonen när man har möjlighet för det, tycker jag! 
 
Efter en lugn dag hemma begav jag mig ut för en fika med min kära vän Rebecca. Vi möttes i Älvsjö och slog oss ner på ett café, där vi beställde en varsin bakelse och bara snackade en massa skit. Det var riktigt mysigt det!
 
Till kvällen har jag varit ute på en powerwalk igen med pappa. Det var dessvärre jäkligt kyligt ute, vilket det absolut inte borde vara när det närmar sig mitten på maj. Både mina fingrar och öron blev isbitar, usch alltså! När ska solen titta fram igen?
 
Nu har jag precis bäddat ner mig i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon väntas ett jobbpass över eftermiddagen och direkt efter det åker jag till Emma & Rickard för middag. Jag ska även passa på att sova kvar hos dem då, vilket resulterar i en lång myskväll med dem. Det ser jag fram emot massvis! ♥
 
Kram, kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback