New hair & a visit in Borlänge

Hej, hej på er!
 
Förlåt, jag glömde er igår. Däremot har jag en väldigt bra anledning faktiskt.. Jag är nämligen i lilla Borlänge nu och har äntligen fått pussa på min kille igen! ♥
 
Gårdagen började med ett frisörbesök hos Michael & Frisörerna där jag hade bokat tid hos bästa Linn. Jag ville ha en uppfräschning och bli av med ungefär 6-8 cm i topparna, vilket blev ett riktigt fint resultat! Linn la in ett fåtal ljusare slingor runtom i håret för att få en fin färgskiftning tillsammans med min aningens mörkare färg sedan tidigare → Sen la hon i en färgnyansering för att få en kallare nyans i topparna → Sist men inte minst blev håret klippt och stylat. Så fräscht & härligt!
 
Till eftermiddagen var det dags att packa ihop en väska och bege sig mot tåget som skulle ta mig till Borlänge. Jag var framme strax efter 20-tiden igårkväll och då blev det att ta en middag, mysa en stund och sedan sova. Nu kommer det däremot bli ett par stökiga dagar här, då vi ska flytta till en ny bostad i Borlänge. Tidigare har vi bott i en lägenhet som tyvärr inte har varit den bästa enligt oss.. Av flera anledningar tyckte vi att det inte kändes värt att bo kvar här till nästa säsong, vilket resulterade i att vi fick ordna ett nytt boende som vi ska flytta över till inför hösten. Därför ska vi nu flytta över alla möbler dessa dagar när jag är här på besök och flyttstäda i vår gamla lägenhet, helt enkelt!
 
Jag ska nu ta tag i en del packning och om en stund blir det lunch.
Puss & kram!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback