Sushi & gym

Godkväll kära ni!
 
Idag kickade jag igång dagen med en snabb frulle och sen blev det storstädning här hemma. Efter det blev det att göra sig iordning för en lunch ute. När klockan hade slagit halv ett var jag och syrran påväg mot ett sushi-hak som ligger endast ett par minuter bort. Vi beställde in en varsin vegetarisk tallrik med en massa god sushi, allt smakade verkligen super!
 
Senare inpå eftermiddagen slog vi oss ner i parken som ligger nere vid Huddinge Centrum. Vi köpte med oss en varsin glass och jag tog en latte på det också. Vi satt där ett bra tag och snackade skit, solade och njöt för fullt!
 
Ett tag senare var det dags att säga hejdå till syrran och då knatade jag vidare till gymmet. Jag startade med 30 minuter löpband → Följande av styrka för armar, rygg och ben → Avslutningsvis körde jag två övningar på matta & 10 minuter stretching, vilket resulterade i ett bra pass! 
 
Under kvällen har jag bara tagit det lugnt hemma och laddat för morgondagen, då ska jag nämligen jobba! Jag har skrivit på kontrakt hos Intersport i Huddinge där jag kommer få hoppa in flexibla pass kommande tid. Det känns bra, tycker jag.
Tummen upp för det!
 
Kram & godnatt på er!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback