Long time no see

Hej kära ni!
Nu var det längesedan sist..
 
Jag har massor att berätta för er. Jag hade ett par slitsamma sista dagar i Borlänge som bestod av packning och jobb! Under mitt sista jobbpass på Intersport möttes jag av en riktigt fin orkidé, en påse med godis och ett kort där det stod lycka till från alla mina fina kollegor. Det gjorde mig riktigt glad & tacksam! ♥
 
I onsdags var det äntligen dags att packa in allt i bilen och påbörja den långa resan upp mot Umeå. Det tog många, många timmar innan vi var på plats.. Det kändes otroligt skönt när vi äntligen var framme! Då var det dags att packa in alla påsar, lådor och väskor in i nya lägenheten! Efter bara ett par timmars tid fick vi redan vår första gäst.. Min gosiga, underbara & otroligt saknade syster!
 
Vi har tillsammans utforskat Umeå de senaste dagarna och har bland annat shoppat, ätit gott ute och promenerat vid vattnet.. Och så har vi babblat och skrattat som bara den, såklart! Jag tycker redan att det känns trivsamt och tycker att det är så himla fint här! Det finns en hel mängd med restauranger, små fikaställen och mysiga butiker bara ett par minuter bort från vår lägenhet. Helt perfekt, enligt mig!
 
Syrran tog tåget hem mot Stockholm för några timmar sedan och nu väntas en lugn kväll hemma på soffan med sambon. Åh, kan knappt förstå att jag numera bor i Umeå.. Ett nytt och spännande kapitel väntas för mig & Alex!
Hur coolt? ♥
 
Hoppas ni får en fin kväll, kramar!Kommentarer

Du får ha en fortsatt mysig kväll! :-D Kramis

Svar: Tack, detsamma! Kram <3
Ida Bjelkert

Hoppas att du har haft en jättebra kväll! Kram

Svar: Tack, detsamma. Kram!
Ida Bjelkert

Gud så spännande <33

Svar: Ja, verkligen! <3
Ida Bjelkert

Åhh va spännande det låter!! Lycka till med allt fina <3

Svar: Ja, det är det allt! Tack snälla <3
Ida Bjelkert

Så spännande :)

Svar: Ja, absolut! :)
Ida Bjelkert

jag gillar Umeå :)

Svar: Åh, vad kul! Det är så fint & mysigt här :)
Ida Bjelkert

Åh va häftigt att bo i Umeå! Har varit där en gång på sommaren och det är så fint och mysigt ju:)

Kram

Svar: Ja, det känns riktigt spännande! Håller med! :)
Kram!
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback