We are moving to.. Umeå!

Jag och pojkvännen min är redo för att avsluta vår vardag här i Borlänge och bege oss vidare på nya äventyr, hela vägen upp till Umeå! Saken är den att Alex har bytt lag och ska spela säsongen ut i Vännäs Hockey som ligger strax utanför Umeå. Jag hakar givetvis på och ser fram emot vårt nya äventyr långt uppe i Sverige!
 
Nu väntas några sista dagar här i Borlänge som är fyllda med jobb och packning för min del.
 
Jag ser verkligen fram emot flytten, det ska bli riktigt spännande! ♥A rainy day

Godkväll på er!
 
Idag har det varit en ganska trist dag här i Borlänge. Det har varit väldigt blåsigt, kallt och regnigt.. Inte heller blev det bättre när jag kände av feber igen och var rätt krasslig över dagen. Till kvällen har det som tur så känts mycket bättre och jag laddar nu för två dagar med jobb!
 
Jag har dessutom en stor nyhet till er, som ni ska få höra om imorgon.. Se till att kika in här då!
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag!
Kramar.My weekend

Hej finisar, det var några dagar sedan sist nu!
 
Jag har haft en oerhört mysig helg tillsammans med killen och mamma. Vi startade helgen med charkiskväll hemma hos oss, vilket var jättetrevligt!
 
På lördagen blev det en tripp till Kupolen där vi åt sushi alla tre och hittade en hel del snygga saker som fick följa med oss hem. Allt ska ni få se i ett nytt inlägg! Till kvällen åkte jag och mamma vidare till Falun där vi slog oss ner på Pinchos. Jag åt bland annat en magisk risotto och drack en drink som smakade godis.. Hur gott som helst. Natten avrundade vi med tjejfilm, tända ljus och efterrätter i massor!
 
På söndagen unnade vi oss en sovmorgon innan det var dags att göra sig iordning och ta sig iväg på ett lunchbesök. Vi hamnade på Fresh Bar där vi åt oss mätta på pannkakor och cheesecake. Efter att ha ätit klart och babblat där en stund, var det dags att tacka för en mysig helg och kramas hejdå!
 
Hade ni en trevlig helg? ♥
 
 XO.