A weekend w/ lots of good food and love

Godkväll sötnosar!
Åh, har ni haft en bra helg? Min helg har varit riktigt bra!
 
I fredags anlände pappa här i Borlänge och då blev det en tur in till centrum på kvällskvisten. Vi hamnade på Blackstone Steakhouse där vi käkade trerätters och babblade på om allt mellan himmel och jord! Det smakade riktigt gott och vi var otroligt nöjda med besöket!
 
På lördagen kickade vi igång morgonen med en promenad ute i skogen. Det kändes himla härligt och uppfriskande! Senare inpå förmiddagen åkte vi in till Leksand för en titt både i deras centrum och på knäckebrödsfabriken. Vi kikade i några klädbutiker, fick i oss en god lunch och handlade massvis med knäckebröd! Senare inpå kvällen blev det taco- och seriekväll hemma i vår lilla stuga. Det blev en riktigt mysig dag och kväll!
 
Igår tog vi oss ut på en till skogspromenad och njöt av den friska luften. Sen blev det ett par sista ärenden här i Borlänge och till lunch blev det en varsin Subway. När eftermiddagen närmade sig var det dags att kramas massor och säga hejdå. Denna helg får en stor tummen upp av mig! ♥
 
Senare inpå kvällen igår fick jag en hel del feber och huvudvärk, vilket resulterade i att jag har varit sängliggandes hela dagen idag.. Riktigt trist! Det har varit rätt kyligt senaste veckan och jag har känt mig en aning krasslig emellanåt, det slog helt enkelt ut i feber igår och då fick det bli att vila massor denna måndag. Jag hoppas på att få tillbaka energin snart!
 
Kram, kram allihopa!Kommentarer

Åh, vilken mysig helg! Krya på dig!

Kram

Svar: Ja, absolut!
Tack, tack. Kram!
Ida Bjelkert

Lät som en sån härlig helg, och krya på dig <3

Svar: Ja, det var det allt! Tack du, kramis <3
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback