A short getaway

Hej på er!
 
Nu väntas en helg fylld med frisk luft, god mat och trevligt sällskap. Jag, killen och hans familj åker nämligen vidare till deras sommarstuga imorgon och då tänkte jag passa på att lämna datorn hemma. Vi hörs mer på söndag igen, fina ni!
 
Hoppas ni får en härlig helg.
 
Bamsekram! ♥Thursday

Godkväll sötnosar!
 
Idag har jag fixat och donat med en massa saker. Jag har varit iväg på ärenden under förmiddagen och under eftermiddagen har jag storstädat, tvättat och tagit mig en välförtjänt dusch som jag avslutade med en lyxig ansiktsmask. Åh, nu känns det fräscht och fint här hemma!
 
Här får ni även se mitt resultat av mina egna doftpinnar som jag pysslade ihop idag. Glasvasen hittade jag inne på Hemtex & den passade in bra här bredvid min lilla lampa och blomma, tycker jag. Jag känner mig riktigt nöjd!
 
Imorgon blir det jobb under dagen och till kvällen får vi besök av killens familj. Vi ska först gå och kolla när Borlänge möter Köping, sen vankas det myskväll hemma hos oss. Det ska bli trevligt!
 
XO.A day w/ pizza and shopping

Godkväll allesammans!
 
Idag har jag varit iväg och träffat min kollega Hanna för lunch och shopping. Vi tog oss en tur i ett par butiker och då köpte jag bland annat denna hoodie med snörning från H&M, både snygg och bekväm! Sen gick vi till Pizza Hut där det först blev buffé och sedan glass till efterrätt. Där blev vi kvar ett tag och bara babblade på om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt hade vi det!
 
Senare inpå eftermiddagen åkte jag och killen min till mataffären där det blev storhandling. Nu väntas en lugn kväll hemma med soffhäng!
 
Kram, kram!