Three good movies

• World War Z, 2013
I denna film får man följa Gerry Lane och hans familj som råkar ut för en zombie-pandemi, vilket snart kommer att utrota hela mänskligheten om ingen sätter stopp för det. Med andra ord är det en blandning av sci-fi, action och thriller vilket passar sig för den som vill se något spännande!

• Bridesmaids, 2011
I denna film får man följa Annie, en ganska osäker person som ska ta på sig ansvaret som brudtärna till sin bästa vän, Lillian. Hon vill göra allt för att Lillian ska bli nöjd, trots att både pengarna och turen inte finns med på hennes sida. Istället blir saker och ting inte riktigt som tänkt och under filmens gång bjuds det på en hel del skratt. Detta är helt enkelt en lättsmält komedi med mycket charm i!
 
• My Sister´s Keeper, 2009
I denna film får man följa den olycksdrabbade familjen Fitzgerald. Kate, den äldsta dottern, drabbas av leukemi vid ung ålder och detta gör att lillasyster Anna blir hennes medicinska donator. Däremot sätter Anna ner foten vid 11-års ålder när hon bestämmer sig för att inte längre vara en donator till sin syster. Hennes beslut vänder upp och ner på hela familjen, vilket snart kan komma att leda till Kates död. Detta är en film som bjuder på mycket tårar och drama, men även kärlek!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback