A weekend trip 28/4-1/5

Hej fina ni!
 
Det är nämligen så att jag, Alex, syrran och hennes kille Rickard har valt att boka en weekendresa där vi bara ska få umgås, äta gott och det häftigaste av allt - få uppleva Polen tillsammans. Nu närmar det sig och jag är så spänd på att få komma iväg!
 
I eftermiddag drar vi oss mot Stockholm och imorgonbitti är det dags att ta sig vidare till Warszawa. 
 
Vi hörs vidare nästa vecka, bamsekramar! ♥This thursday

Godkväll på er!
 
Idag har jag haft en lång och aktiv dag på jobbet. Jag hann pricka av det mesta som jag hade planerat på att hinna med och känner mig väldigt nöjd med min insats!
 
Mot valde jag och killen min att ta oss ut på en promenad istället för att hoppa in på gymmet. Det var både härligt och välbehövligt för min del att komma ut en stund i den friska luften!
 
Jag har däremot längtat hem till Stockholm en hel del just idag, det är nämligen min systers födelsedag och jag hade gärna varit med & fått fira henne. Därför slänger jag in en liten bild här på oss, jag & min fina syster! Grattis Emmis ♥
 
Puss & kram!A morning at home, a walk & some work

Hej, hej på er!
Allt bra?
 
Idag har jag fått njuta av en lugn förmiddag hemma och mot eftermiddagen drog jag mig till jobbet där jag checkade av ett stängningspass. Jag passade dessutom på att ta mig en promenad till jobbet, solen strålade för fullt och det var riktigt skönt att få suga åt sig lite D-vitamin. När jag väl var på jobbet fick jag slå mig ner och göra en utbildning om hållbarhet inom företaget, vilket var väldigt intressant och lärorikt. Tummen upp för det!
 
Imorgon väntas en tidig morgon på jobbet och efter det ska jag ta mig iväg till gymmet med killen!
 
Puss & godnatt!