Movienight and sunny weather

Godkväll på er!
 
Igår var jag minst sagt trött och sliten.. Det tog hårt att gå till jobbet när man hade längtat så länge efter att få vara ledig. Men, ibland gäller det att bita ihop och ställa upp på jobbet.. Det blir även en extra peng för min del, vilket inte går att klaga över!

Igår, senare inpå kvällen, valde jag och pojkvännen min att ta oss en spontantripp ner till bion. Vi var båda väldigt sugna på att se en av de senaste filmerna, Rampage, där Dwayne Johnson har huvudrollen. Den var både häftig och spännande, absolut sevärd på bio!
 
Idag har jag äntligen fått njuta av en ledig dag tillsammans med älsklingen. Vi startade denna söndag med en lång, och välbehövlig, sovmorgon. När det sedan närmade sig lunchtid åkte vi in mot stan där vi gick ett par ärenden på Åhléns. Jag införskaffade mig ett par produkter från St. Tropez som jag är nyfiken på att testa samt en efterlängtad locktång, då jag har lyckats slarva bort min gamla.. Nu kan jag äntligen fixa fina lockar igen!
 
När vi var färdiga med det gick vi vidare och köpte oss en varsin kycklingwrap till lunch samt en varsin latte. Sedan satte vi oss ute vid vattnet där vi kunde njuta av den varma vårsolen.. Åh, det var så underbart!
 
Under kvällen har vi bland annat varit ute på en promenad och sedan tittat på ett par klipp på youtube. Ett mysigt avslut på denna dag, helt enkelt! Hoppas ni har haft en härlig helg, puss & kram!Kommentarer

härligt:)

Svar: Verkligen! :)
Ida Bjelkert

Låter som mysiga dagar! :)

Svar: Det var det allt! :)
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback