A weekend in Stockholm 24-27/8

Hej, hej fina ni!
 
Vet ni vad jag ska göra i helgen? Jag ska till Stockholm för att umgås med familjen och ett par vänner! Jag ska strax iväg till flygplatsen nu och sedan blir det att hitta på en hel del roligt tillsammans med nära och kära hela helgen. Det blir först på måndag som jag återvänder till Umeå och min älskling igen, vilket också resulterar i att bloggen få stå tom i några dagar. Därför ville jag bara kika in här nu och önska er en härlig helg! ♥
 
 A long day at work

 
Godkväll raringar!
 
Idag ringde klockan tidigt för min del. Jag låg och snoozade i nästan 30 minuters tid och när jag väl kom upp fick jag gå raka vägen in till köket för att starta igång kaffet.. Jag var inte pigg idag inte!
 
När jag kom till jobbet fanns det mycket att stå i. Vi hade en väldigt stor leverans av både nya varor och påfyllning, vilket resulterade i att jag fick stå på lagret ett bra tag och packa upp några av alla dessa backar. Dagen gick som tur så väldigt fort då det fanns mycket att pyssla med. Nu känns det definitivt i kroppen att det har varit en lång och svettig dag på jobbet!
 
Under kvällen har jag och min älskling fått en lugn stund tillsammans på soffan. Vi har gått om varandra i schemat hela veckan, vilket har resulterat i att vi knappt har hunnit sett varandra eller fått umgås ordentligt! Vi hann åtminstone få pussas och kramas en stund ikväll. ♥
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla in denna härliga familj som har haft premiär av sin 4:e säsong ikväll, Wahlgrens Värld!
 
Kram på er.Lashes

Titta vad jag var iväg och fixade igår.. En fransförlängning! Nu var det ett bra tag sedan jag hade sådana här fina, långa och fylliga fransar. Det kändes otroligt lyxigt att få vakna upp med dessa små vingar imorse!
 
Idag njuter jag av en ledig dag här hemma. Hittills har jag hunnit städa och tvätta, men nu blir det att slå sig ner på soffan och bara mysa. Snart kommer Julia över hit för tjejhäng, massa babbel och fika! Det blir trevligt!
 
Hoppas ni har en härlig onsdag.
Xo.