After a short break

Hej på er!
 
Åh, hörrni. Förlåt mig! Jag fick lov att ta en spontanpaus från bloggen.. Jag har varit så trött på slutet och fick helt enkelt göra en förändring i vardagen för att försöka komma tillbaka till bra rutiner. Jag har satsat en hel del på träningen, ätit nyttigare och fixat med lägenheten för att få det fint och hemmatrevligt! Detta har gjort att jag har fått mig en dos med energi och blivit mer engagerad till träningen igen, vilket känns skönt!
 
Däremot hade jag otur i söndags och blev riktigt dålig under kvällen. Jag har dragit på mig huvudvärken från helvetet, bokstavligen. Jag blev otroligt yr, illamående och kunde knappt röra på mig. Jag anar att det antingen är migrän eller om jag har fått en rejäl spänning i nacken, för detta har jag då inte upplevt så illa tidigare! Jag har varit mer eller mindre sängliggandes det senaste dygnet och försökt vila så mycket som möjligt. Usch & fy, säger jag bara!
 
Idag har jag fortfarande huvudvärk, men det är under mycket bättre kontroll. Jag skulle verkligen behöva storstäda här hemma idag, då vi väntar besök till helgen. Min lilla mamma kommer hit och vi ska bara mysa hela helgen lång! 
 
Jag ska försöka ta ifatt lite uppdatering och bland annat visa er mina födelsedagspresenter, bättre sent än aldrig.. Right?
 
Stay tuned.Kommentarer

Krya på dig! <3

Svar: Tack snälla! <3
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback