The last few days

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft!
 
I fredags var jag först iväg på jobb och när kvällen närmade sig var det dags att åka till flygplatsen. Där hämtade jag upp min lilla mamma och tog med henne hem för en god middag och mysigt häng på soffan framför Talang!
 
På lördagen klev vi upp skaplig tid för att spendera några timmar i centrum. Vi tog oss en sväng i ett par butiker, käkade gudomligt god sushi samt en smarrig fika också! Efter några riktigt lyckade köp, åkte vi hemåt en kort sväng för att fräscha upp oss inför ett restaurangbesök! Vi slog oss ner på en italiensk restaurang vid namn Invito där jag åt vitlöksbröd till förrätt, oxfilé till varmrätt & en oreo-sandwich samt en cappuchino till efterrätt. Allt smakade fantastiskt! När vi var färdiga med middagen åkte vi hemåt och laddade upp med myskläder, ännu mera gottis och bänkade oss på soffan.. Då var det mellodags, såklart!
 
På söndagen hade vi en trevlig och rofylld start, vi målade nämligen! Jag har alltid tyckt att det är roligt att rita, skriva och måla.. Därför tog vi oss beslutet att bunkra upp med färg, penslar och papper i massor för att slå oss ner och bara måla ett tag. Det var hur mysigt som helst!
Senare inpå eftermiddagen åkte jag och mamma ut till Vännäs där vi slog oss ner i ishallen och tittade på matchen mellan Vännäs HC och SK Lejon. Det blev vinst med 6-1, vilket vi hurrar för! Kvällen avslutade vi hemma med smarrig hämtmat och en romantisk komedi. Ett bra avslut på en bra helg, helt enkelt!
 
Idag lämnade jag mamma på flygplatsen och tog mig sedan vidare till jobbet där det blev ett stängningspass. Nu har jag krypit ner i sängen och ska kika på youtube!
 
Puss & kram!Kommentarer

Det var verkligen en supermysig helg! ❤️

Svar: Verkligen. Kram! <3
Ida Bjelkert


Kom ihåg


Trackback