A sunny walk to work

Hej på er!
 
Idag fick jag mig en liten sovmorgon innan det var dags att promenera bort till jobbet. Jag hade turen att få promenera när det var sol framme, vilket kändes riktigt härligt! 
 
Då jag hade stängningen på jobbet, blev det bara en kort stund på soffan och en sen middag för min del här hemma under kvällen. Nu har jag precis duschat och ska mysa framför youtube en stund!
 
Kram, kram!A cup of coffee, shopping and gym

Hej fina ni!
 
Hela helgen bestod av jobb, jobb och jobb. Inte heller blev det en lugn stund över här hemma då vi hade en hel del tvätt att fixa med samt att vi ville komma iväg på ett gympass under helgen också! Sagt och gjort! √
 
Idag har jag varit ledig och har passat på att ta en kaffe tillsammans med min kollega, Hanna. Vi tog oss även in på H&M Home för att kika på inredning till min lägenhet. Jag hittade ett par saker som fick följa med mig hem, vilket ni kommer få se i ett nytt inlägg!
 
Under kvällen har jag och sambon checkat av ytterligare ett gympass. Vi varierade styrketräning med cardio, vilket gick riktigt bra! Ett lagom svettigt pass blev det!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntas jobb!
Kram på er ♥Just a lot of work

Godkväll allesammans!
 
Denna fredag började på jobbet, följande av en tur till mataffären och tillsist avslutade jag dagen på soffan framför Talang. En kort sammanfattning fick det bli denna gång, måste se till att krypa ner i sängen nu och ladda om för mer jobb. Det står jobb på schemat för hela helgen nämligen!
 
Hoppas ni har haft en härlig fredag och får en fortsatt bra kväll!
 
Kramar!