An armchair

Bild från Google.
 
Inför hösten och kommande kvällar framför tvn vill vi utöka vårt vardagsrum med en fåtölj. Vi har just nu en soffa och en matchande fotpall i beige och till det har vi valt att matcha olika nyanser av grått både på soffkuddar och matta. Därför tänker vi att det skulle vara fint att få in en rottingfåtölj i svart som bryter av, vad tror ni om det?
 
Vi har redan spanat in en som vi är sugna på att köpa hem. Det skulle ge vardagsrummet ett sånt stort lyft och det skulle bli otroligt mysigt med en fåtölj, tror vi! 
 
Här ser ni en inspirationsbild som jag tycker är superfin! Visst ser det mysigt ut? ♥A tough morning

Hej, hej allesammans!

Idag har det inte riktigt varit min dag. Jag vaknade inte särskilt utvilad och med världens huvudvärk, svettningar och som pricken över i - mensvärk. Jag kände mig otroligt tung och stel i kroppen dessutom! Jo, jag vet, nu gnäller jag väldigt mycket. Men, ni vet själva hur det är när man vaknar på fel sida och det känns som om inget vill gå vägen. Det var verkligen inte en särskilt rolig start på denna dag och det kändes tufft att lämna sängen för att åka iväg på jobb.. Jag klarade mig igenom dagen iallafall och det ska jag ha en klapp på axeln för!
 
Under kvällen har jag och pojkvännen min varit iväg på en promenad in till stan där vi tog oss en titt i ett par inredningsbutiker för att kika efter inspiration till hemmet. Vi unnade oss en varsin dryck från Naked Juice Bar också, jag tog en kall fruktig smoothie. Det var riktigt gott!
 
Nu har vi precis kikat på en serie och bara myst i sängen.
 
Xo.A picnic

Hej, hej!
Hur är allt med er?
 
Jag är rätt mör i benen efter en hel helg med jobb. Det har gått väldigt bra däremot, vilket jag är glad över!
 
Igår drog jag mig ut på en picknick tillsammans med två kollegor när vi hade slutat på jobbet. Vi köpte med oss sushi, bullar och chips och så gick vi vidare till en park nära vattnet. Vi satte oss på en filt, myste och babblade på om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt trevligt!
 
Just nu njuter jag av en lugn kväll här hemma med sambon. Hoppas ni också har en fin kväll!
 
Kram, kram.