Happy Easter, everyone!

Hej, hej allesammans!
 
Idag har jag varit iväg och jobbat hela dagen lång. När kvällen var kommen blev jag hämtad av sambon och hemåt åkte vi för att både städa & laga mat. Vi hann även med att fira in påskhelgen med en varsin present, som ni ser blev det både triss & godis i massor! ♥
 
Imorgon och under helgen kommer jag spendera en hel del tid på jobbet, tyvärr! Däremot kommer jag få det mysigt om kvällarna med trevligt sällskap.. Vi ska nämligen få besök av Alex familj under hela helgen. Vi ska bland annat ha myskvällar hemma samt ta oss ut på ett restaurangbesök, vilket jag ser fram emot!
 
Jag ville bara passa på att kika in här för att önska er en glad påsk, vi hörs mer nästa vecka igen!
 
Bamsekramar!A lot of work & too little energy

Godkväll på er!

Jag har haft två rätt slitsamma och tröttsamma dagar på jobbet. Det har varit rätt mycket att göra! Jag har även känt mig helt slut när jag vaknar på morgonen och när jag somnar på kvällen, så trist alltså.. Jag tror nog att det kan vara den årliga pollenallergin som smyger sig på, det känns alltid segt och ovant i början på allergiperioden!
 
Imorgon väntas mer jobb för min del!
 
Hoppas ni har haft en fin onsdag, kram & godnatt! ♥K.J

Jag bara älskar printade t-shirts som man kan lyfta upp med smink, stylat hår och ett par tuffa jeans. Denna fick jag syn på inne på Ebay och kunde bara inte låta bli att beställa hem den.. Tycker den är så, så, så snygg!
 
Har nog en liten crush på Kylie Jenner! ♥