Spa, birthday celebration & movienight

Godkväll på er!
 
Åh, jag har haft en sån härlig dag. Jag har äntligen varit ledig från jobb och har hunnit med både nödvändiga som roliga saker. Först tog jag mig en sovmorgon och sedan knatade jag in mot stan där jag hade en behandling inbokad hos Salong Wilma. Jag fick nämligen ett presentkort på en ansiktsbehandling i julklapp av min underbara pojkvän som jag idag var iväg och unnade mig! Det var riktigt skönt och uppfriskande för hyn, jag är så nöjd med behandlingen!
 
Efter det knatade jag hemåt igen och tog tag i vår överproppade tvättkorg, vi har båda haft en hel del att göra de senaste dagarna och ingen har då haft tid för att springa fram & tillbaka till tvättstugan.. Men men, bättre sent än aldrig! När tvättmaskinerna var igång så gick jag till närmsta matbutik och handlade hem lite smått och gott till eftermiddagen.. Det har nämligen varit en speciell dag idag - min pojkväns födelsedag! Därför slog vi oss ner för en fika och presentöppning så fort han hade tagit sig hem från jobbet. Jag gav honom ett par riktigt snygga sneakers från Nike och två par sportkalsonger från Björn Borg! Grattis mitt hjärta ♥
 
Senare inpå kvällen åkte vi in till bion där vi slog oss ner med en massa gottis och såg på filmen "Game Night". En rolig och spännande komedi, den får en tummen upp! 
 
Nu är vi hemma sedan en stund tillbaka och ska krypa ner till sängs.
Kram & godnatt! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback