A short break

Hej, hej allesammans!
 
Idag har jag fått vara ledig igen och har både varit ute och solat samt kört ett svettigt pass på gymmet. Det känns riktigt bra för själen!
 
Men, vet ni vad? Min laddare till datorn har gått sönder.. Ah, så tröttsamt. Jag får helt enkelt ta och beställa efter en ny och sedan återkomma här på bloggen nästa vecka igen när datorn är igång. Just nu lånar jag killens dator en snabbis bara för att kika in här och hojta till om problemet. Dock har vi helt olika datorer och det känns inte lika naturligt att blogga från denna.. Därför vill jag hellre vänta tills jag får hem min nya laddare och kan fortsätta blogga från min egen dator som känns allra bäst!
 
Jag får lov att ta en kort paus här för resten av veckan. Jag ska däremot bara jobba hela helgen och ta det lugnt om kvällarna, vilket ändå inte är särskilt spännande att läsa om! Så, nästa vecka kommer jag tillbaka med nya roliga inlägg!
 
Ta hand om er, puss & kram!Sunbathing and exercising, check!

Godkväll allesammans!
Hur mår ni?
 
Igår hade jag ingen vidare bra dag.. Jag vaknade upp med en täppt näsa och riktigt svullna samt röda ögon. Jag hostade dessutom som bara den och nyste var och varannan minut! Jajamen, det var givetvis den härliga pollenallergin som orsakade detta. Inte heller kändes det bättre att jag skulle ta mig till jobbet och försöka sminka på mig ett ansikte innan dess, allt bara sved och kliade! 
 
När jag väl kom till jobbet och kom igång med arbetsuppgifterna så kändes det helt okej faktiskt. Däremot så fick jag plötsligt otroligt mycket huvudvärk när jag bara hade jobbat en kort stund.. Jag blev alldeles trött, illamående och yr. Jag lyckades åtminstone bita ihop och jobba klart fram till stängning, vilket jag är glad över! Men.. Fy alltså, det var verkligen ingen rolig kombo att ha både allergibesvär och ett kraftigt tryck i huvudet!
 
Nu ska jag sluta gnälla om gårdagen och berätta om min dag idag istället. Alltså, vilket härligt väder vi har haft! Jag har varit ledig och fick börja dagen med en tur till vårdcentralen imorse för att få skriva ut starkare mediciner som, förhoppningsvis, ska kontrollera min allergi. Efter det så tog jag på mig tunna och somriga kläder, packade en väska och slängde ner en filt, sedan så knatade jag vidare till en park intill vårt område och slog mig ner för att bara njuta av solen. Där låg jag i ett par timmars tid och sög åt mig alla solstrålar, så underbart!
 
Senare under eftermiddagen så har jag och min älskling varit iväg och tränat tillsammans. Vi valde att promenera iväg till gymmet där vi körde ett blandat pass för både armar och ben, sedan fortsatte vi knata till matbutiken där vi hämtade ut ett paket och tillslut knatade vi hemåt! Nu har jag både fått vara ute och solat samt promenerat i det fina vädret och kört ett gympass, det förtjänar en klapp på axeln!
 
Hoppas ni också har fått njuta av solen idag, puss & kram!Cleaning & a powerwalk

Godkväll fina ni!
 
Idag började vi med en välbehövlig sovmorgon. Sedan blev det att storstäda och fixa fint i hela lägenheten, check check! När eftermiddagen var kommen så tog jag mig ut på en 30 minuters powerwalk i solen, det var så härligt det!
 
Till kvällen har jag och sambon bara myst på soffan och tittat på tv.
 
Imorgon väntas ny vecka & jobb!