Get to know me

Hej finisar!
Jag tänkte att det kunde vara kul att slänga in en lista med frågor som kanske får er att lära känna mig snäppet bättre. Nu kör vi!
 
1. Vad är ditt fullständiga namn?
Ida Olivia Bjelkert.

2. Hur gammal är du?
Jag är 22 år gammal.

3. Bor du ensam eller med någon/några andra?
Jag bor med min pojkvän, Alexander.

4. Hårfärg?
Jag är mörkare mot bottnen och ljusare ut i längderna, skulle nog tippa på att det är en mörkblond nyans med några slingor på det!

5. Ögonfärg?
Brun.

6. Hur lång är du?
Jag är hela 170 cm lång.

7. Vad spenderar du mest pengar på?
Hmm.. Jag skulle nog säga att det är en mix av hud- och hårvård, kläder och mat i massor.

8. Hur många syskon har du?
Ett - min storasyster, Emma!
 
9. Favoritfärg?
Är det tråkigt att skriva svart..? 

10. Bor du i hus/radhus/lägenhet?
Lägenhet.

11. Vad jobbar du med?
Jag jobbar som säljare på KappAhl.

12. Favoritmat?
Jag har nog ingen favoriträtt just nu.. Jag är väldigt såld på olika vegetariska biffar som jag brukar hitta i kyldisken, exempelvis en ost, broccoli- & spenatbiff som jag gärna äter tillsammans med potatisklyftor och en klick bearnaise. Enkelt, men gott!  

13. Favorit på Youtube?
Det går inte riktigt att välja en.. Jag brukar kolla på flera olika kanaler. Däremot tycker jag nog mest om Therese Lindgren, Helen Torsgården, Marqaux Dietz samt Jocke & Jonna!

14. Vad har du alltid i kylen?
Enkel fråga.. Choklad!

15. Varför bloggar just du?
Jag har sedan barnsben alltid tyckt om att uttrycka mig i text och bild. Jag har fram och tillbaka startat egna bloggar, slutat i perioder, och sedan saknat det alldeles för mycket igen. Denna blogg kom till liv när jag flyttade ganska långt bort från nära & kära, vilket fick mig att vilja skriva om min nya vardag för att alla mina saknade hemma i Stockholm skulle kunna följa mig! Jag tycker även väldigt mycket om känslan av att ha något eget som bara jag kan styra över, min lilla blogg. ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback