A very tasty recipe

Här har ni min smarriga halloumipytt som jag tidigare nämnde!
 
Jag fick inspiration från ett recept som jag hittade i Icas tidning Buffé. Det är väldigt enkelt att göra och det går både att ta bort eller lägga till olika ingridienser beroende på vad man är sugen på eller vad man föredrar att ha i!
 
Det man behöver till pytten:
• Potatis
• Halloumi
• Valfria grönsaker
• Champinjoner
• Olivolja
• Valfria kryddor
 
Börja med att starta ugnen och sätt den på 225 grader. Skiva upp potatisen, grönsakerna och champinjonerna i små bitar & lägg dem sedan utspritt på en plåt. Ringla över med olja och kryddor. Sedan ska den in i ugnen i cirka 30-40 minuter, beroende på hur många portioner det är. Se även till att röra om efter halva tiden! När de sista 10 minuterna närmar sig är det dags att skiva upp och steka på halloumin tills den har fått en gyllenbrun yta. Efter det kan du ta ut plåten och strö över den stekta hallomuin.. Sen är det bara att hugga in. Ett tips är att klippa gräslök och toppa pytten med också! ♥



Kommentarer

Åh det vill jag testa att laga, låter gott! Vegetariskt också :)

Svar: Vad kul! Ja, precis! :)
Ida Bjelkert


Kom ihåg






Trackback