Our christmas 2016

Hej allesammans!
Har ni haft en bra jul?
 
Jag har haft en himla mysig jul, men .. Olyckligtvis har jag varit väldigt sjuk. Jag har knaprat ipren, tagit hostmedicin, sniffat nässpray och ja, rubbet helt enkelt! Däremot valde jag att delta på allting som var inbokat, då jag verkligen inte ville missa något julfirande. Jag har fått träffa många nära och kära, vilket jag är glad över! Det har blivit brunch med syrran och våra bästa barndomsvänner Sandra och Rebecca, uppesittarkväll med hela familjen, massvis med god mat och paketöppning på julafton tillsammans med både min och killens familj samt släktingar, och så har vi även varit iväg i Nyköping där vi har träffat ytterligare ett par släktingar för mini-jul! 
 
Jag har blivit ordentligt bortskämd med fantastiska julklappar.. Jag fick bland annat en helt bunt med ljuvliga doftljus, fina köksredskap, massvis med vacker inredning, ett par sminkprodukter, kläder samt en hel del choklad! Både jag och Alex är oerhört tacksamma! ♥
 
Igår så tog jag tåget hem sent från Stockholm och slog mig fort ner på soffan när jag hade nått fram till lägenheten. Energin är tyvärr inte på topp än och det får jag tyvärr stå ut med ett par dagar till.. Idag har det stått jobb på schemat och fram till nyår blir det långa dagar i butiken! 
 
Nu ska jag ta mig en dusch & sen sova.
Puss & kram!