Some cozy days

Hej på er!
 
Åh, gud.. Vilka fullspäckade dagar jag har haft! I fredags så kom pappa hit och då väntade en middag hemma och bara en massa mys. Det var kul att äntligen få ses igen och bara få prata ikapp! 
 
Under lördagen så bar det iväg mot Leksand för julmarknad. Jag och pappsen tog oss en runda och kikade på marknaden, köpte förmiddagsfika, hoppade in i ett par butiker och tillsist så slog vi oss ner på en restaurang för lunch. Vi hade det jättetrevligt, verkligen! Jag köpte faktiskt en julklapp och så fick jag även en superfin topp av pappa, vilket jag blev jätteglad för!
 
Mot eftermiddagen så tog vi oss vidare till ishallen för att se på den rosa matchen mellan Borlänge och Mariestad. Borlänge hade anordnat så att de skulle spela i specialdesignade rosa matchtröjor för att sedan kunna auktionera ut dem och ge överskottet till Bröstcancerfonden. Det var superkul att se och de vann dessutom matchen med 5-4! Som ett litet plus i kanten vann jag på ett lotteri där och fick med mig hem en lyxig fotfil med tillhörande produkter. Hur bra!? Mot kvällen ordnade vi god mat hemma, skålade med gott vin och tittade på en julfilm. Ett bra avslut på en mysig dag!
 
I söndags valde vi att lata oss en stund på förmiddagen innan vi drog oss på bekväma kläder och tog en powerwalk i området. Efter det slappade vi inne ett tag till och ordnade sedan adventsfika, eftersom att det var dags att fira första advent. Vi käkade pepparkakor, skumtomtar och choklad med polka i! Det var så gott!
 
Efter det så var det dags för pappa att åka hemåt mot Stockholm och då följde jag med. Jag hade bokat in mig hos min favoritfrisör dagen därpå som befinner sig hos Michael & Frisörerna inne i stan. Jag sov då över hos syrran och åkte sedan in till frissan på måndagsförmiddagen, vilket jag såg fram emot mycket. Nu är jag äntligen fin i håret igen, känner mig supernöjd! Ni ska självklart få se bild, det kommer i ett nytt inlägg!
 
Innan det var dags att ta tåget hem mot Borlänge och killen, så spenderade jag ett par timmar med syrran min. Vi käkade lunch, tog en kort runda bland butikerna för att kika på julklappsidéer och slutligen blev det en mumsig fika!
 
Tanken var att jag skulle kika in här igår och berätta om mina senaste dagar, men tyvärr så vaknade jag upp sjuk och helt orkeslös! Jag hade världens yrsel, massvis med huvudvärk och feber som gick upp och ner. Jag sov i princip hela dagen igår och orkade knappt röra mig.. Det var så jobbigt. Fick lov att ligga raklång på soffan hela dagen lång och proppade i mig kex och choklad när suget fanns, annars var det inte mycket hunger från mitt håll. Idag mår jag aningens bättre, däremot är det inte helt bra än! Jag var feberfri under förmiddagen, men nu känner jag att det smyger sig på igen och huvudet värker på. Känner mig rätt låg och pendlar mellan att frysa och svettas, vilket är himla jobbigt! Jag hoppas att detta försvinner snart!
 
Nu ska jag fortsätta vila och försöka få i mig en lunch.
Ta hand om er, kram!