Sushi, Christmas party & gym

Hej, hej fina ni!
 
Jag har haft ett par fullspäckade dagar med både jobb och roliga påhitt på schemat. I fredags kickade jag igång dagen med ett personalmöte på jobbet där vi käkade gröt och annat smått & gott till frukost. Efter det åkte jag vidare hemåt för att tvätta, tvätta och tvätta.
 
När kvällen närmade sig blev det att byta om och fräscha till sig för sushi, vin och pepparkakshus-pyssel tillsammans med ett par goa kollegor till mig. Det resulterade i många timmar av snack och skratt.. Och, ett superfint pepparkakshus!
 
Igår började dagen tidigt med jobb.. Jag hade sovit ett par timmar för lite och var inte alls särskilt peppad när klockan ringde på morgonen. Efter bara en stund inpå jobbpasset kände jag att det släppte och allt rullade på bra, som tur så! När klockan hade slagit tre, åkte jag hemåt för att byta om till något festligare. Det var nämligen dags för julmiddag och fest tillsammans med sambon & hela hans hockeyförening. Vi hamnade på en restaurang som heter Rött och där åt vi & drack gott samt minglade hela kvällen, vilket var supertrevligt!
 
Idag känner jag mig aningens trött och sliten efter ett par långa dagar och kvällar.. Däremot stoppade det inte mig eller killen från att ta oss till gymmet där vi körde ett styrkepass för armar, rygg & bål. Vi har även varit iväg på en sväng i matbutiken och slängt sopor, vilket var skönt att få gjort. Nu väntas en lugn kväll på soffan med adventsfika och serie, äntligen!
 
Hoppas ni har haft en trevlig helg, puss på er! ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback