An embarrassing incident

Hej på er!
 
Bilden här ovan beskriver dagens känsla till 100%. Jag vaknade upp imorse och var helt inställd på att ha en ledig dag framför mig: Jag skulle passa på att promenera ute i skogen, fixa med tvätten och storstäda lägenheten. Men, nej nej.. Så blev det inte! Det visade sig att jag hade ett pass inbokat på jobbet mellan kl. 12 till 20 denna dag. Jag fick ett samtal av min kollega Madde som frågade vart jag hade tagit vägen när klockan närmade sig 12.30 och jag förstod verkligen ingenting.. Tills jag öppnade mitt schema i mobilen och såg först då att jag skulle vara på plats på jobbet idag! Jag hade totalt missat det och skämdes så, så, så mycket. Detta är faktiskt något som aldrig någonsin har hänt mig tidigare, ni kan ju bara tänka er vilken panik jag fick.. Jag fick lov att slänga i mig en enkel lunch, sätta upp håret i en knut och smeta på smink i det absolut snabbaste tempo som jag kunde! 
 
Jag dröjde bara en kort stund till innan jag var på plats och tog mig sen igenom dagen utan problem. Jag var visserligen inte i toppform, då jag kände mig väldigt ofräsch och stressad. Jag och kollegorna fick oss iallafall ett gott skratt åt detta i efterhand!
 
Jag kom hem för snart en timma sedan och har bara hunnit få i mig en sen middag & tagit en snabb dusch. Nu måste jag lägga mig, imorgon blir det en snabb städning på morgonen innan syrran ska hämtas upp på tågstation!
 
Godnatt på er! ♥